SANNE SOBEAU

Dag mooi mens,

 

Ik vind het een eer en een uitdaging om mensen en momenten te vatten in prachtige sprekende beelden en doe dit met enorm veel liefde. In 2005 stond ik voor het eerst in opdracht achter de camera als documentairemaker en sindsdien ben ik gegroeid als verhalenverteller in beeld en op schrift. Na verschillende (televisie)documentaires, ben ik me gaan richten op fotografie. Een uitdaging, want ineens waren beweging en audio geen onderdeel meer van mijn tools om een verhaal te vertellen. Wel laat enkel beeld enorm veel over aan de verbeelding en roept zo een emotie op. Daar ga ik voor dat als jij kijkt naar mijn foto's dat het een lach, een traan of misschien wel frustratie oproept. Een beeld moet wat met je doen, zodat je ernaar wilt blijven kijken. Het maakt niet uit of het een portret is in een simpele setting of een verliefde blik van een bruidegom naar zijn bruid of een kind dat in de bruidstaart graait. Ik ga op zoek naar de kleine momentjes die je voor altijd bij je wilt dragen. Met veel liefde, oog voor detail en een geruststellende glimlach.

 

Ik kijk ernaar uit om met jou om de tafel te zitten om jouw wensen te horen en om een mooi plan te maken voor jouw shoot of speciale dag!

PublicatiesNGO Support

SoBeau vindt het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

SoBeau stelt haar diensten een aantal keer per jaar belangeloos beschikbaar aan een NGO en doneert een gedeelte van haar opbrengst.