Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd, de eerste 'ja' is gevallen! En nu begint de grote planning. Een prachtige locatie, beeldschone jurk, de beste haar- en make-upartiest en prachtige persoonlijke details die je met zorg hebt uitgekozen en voorbereid. Je bent weken, zo niet maanden bezig om dit evenement te organiseren en eenmaal op de dag zelf aangekomen, vliegt alles voorbij. Zo belangrijk dat al die mooie herinneringen voor altijd worden vastgelegd. Om elke keer nog eens te kunnen nagenieten van jullie bijzondere dag, lieve familie en vrienden en de liefde en het geluk wat op die dag gedeeld is. 

 

In de kerk, het gemeentehuis, buiten, in een restaurant, in een kasteel of een villa, ik ben erbij om alle kleine en grote geluksmomentjes met oog voor detail vast te leggen. Graag ontmoet ik jullie met een warme koffie of een goed glas wijn op een terrasje, maar momenteel is dit door de coronarestricties wat lastiger. Stuur me gerust een mail of berichtje om te overleggen hoe we jouw wensen het best kunnen vastleggen.

 

Neem ook alvast een kijkje op deze pagina om een idee te krijgen van de mogelijkheden en de verschillende pakketten. Staat jouw gewenste optie er niet tussen of wil je een combinatie van bepaalde pakketten, laat het me dan weten, dan maak ik een speciaal pakket voor jullie. En omdat ik weet hoe belangrijk het is dat de klik tussen ons goed is en we niet zo makkelijk live kunnen meeten, is de pre-wedding love shoot gratis. 

 

Veel plezier met de voorbereidingen en ik kijk ernaar uit jullie te spreken en te ontmoeten!

 

Ps. Ga je niet in Nederland trouwen? Als het binnen het schema past, reis ik graag naar jullie toe. 

Pakketten